ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - GCT Summer Festival

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το 31ο  Καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο (ΕΚΤ), στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη, από την Παρασκευή 7  έως την Κυριακή 9 Ιουλίου, 2023.

Περισσότερα από 5,100 άτομα, παρευρέθησαν στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Κοινότητας δηλώνοντας με την παρουσία τους την υποστήριξη και την αγάπη τους για τον οργανισμό!

Φυσικά δεν έλειψαν οι άξιοι και ικανοί εθελοντές, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να συμπαρασταθούν τόσο σε αυτή την εκδήλωση, όσο και σε όλα τα δρώμενα της Ελληνικής  Κοινότητας Τορόντο.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν με σειρά εμφάνισης o DJ Victor, η Αναστασία Ζάικος, η Μιχαλίτσα και  τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Ηλίας Ντρούλια από την Ελλάδα που ξεσήκωσαν το πλήθος και τις τρεις μέρες του φεστινάλ.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη νεολαία μας που ομολογουμένως έδωσε δυναμικό παρόν! Πλήθος νέων διασκέδασαν τόσο με παραδοσιακά όσο και με πιο μοντέρνα λαϊκά ακούσματα και χόρεψαν με άφθονο κέφι και ενθουσιασμό.

Τα χορευτικά τμήματα της Ε.Κ.Τ. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας ένα μοναδικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Θερμές ευχαριστίες στα χορευτικά συγκροτήματα τουΠανμεσσηνιακού Συλλόγου, του Συλλόγου Κρητών, των Αγίων Πάντων, του Συλλόγου Ποντίων Παναγία Σουμελά και της Λεβεντιάς LX που ξεσήκωσαν το κοινό με τη δυναμική τους παρουσία.

Ο Γρηγόρης Τερζάκης, σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας Ιριδα της ΕΚΤ, έκανε εξαιρετική δουλειά στην παρουσίαση των δρώμενων, προσθέτοντας τη δική του δημοσιογραφική νότα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, άφθονη μπύρα αλλά και κρασί! Με τη συνεισφορά και την αρωγή του κοινού συγκεντρώθηκε το συνολικό ποσό των $252,887.

Θερμές ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες των περιπτέρων Greek World and Rosie’s Collections και Eυαγγελία Βάρσος για την συμμετοχή τους στο τριήμερο φεστιβάλ.

Ηθικά υπόχρεοι στις επιχειρήσεις «Kariba Foods» και «Cool Beer», που υποστήριξαν για ακόμα μια φορά το ετήσιο φεστιβάλ της Κοινότητας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του φεστιβάλ που με τη συνεισφορά τους συγκεντρώθηκε το ποσό των $50,000!

Χορηγοί του Φεστιβάλ:

Signature Productions

Triple Properties

Tribro Studios

Skywindows Technologies

Dominion Doors & Windows

PameCare

Anna & Angelo Realty Team

Trican Contract

241 Pizza

Kleenway

Oasis Clothing Bank

Sketchley Cleaners

Anton Group

Remal Ultimate Realty

The Greek Grill

MGS Print - Web - Design

Universal Light & Sound

Diamonds for Less

Εγκάρδιες ευχαριστίες στις εταιρείες Universal Light and Sound, Costco Wholesale, Serano Bakery για τησυμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης!

Tα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης Odyssey Television Network, Εβδομάδα, Ελληνικός Τύπος, Hellas News, Πατρίδες, BCI Media, Greek Events προώθησαν ακόμα μια φορά το τριήμερο φεστιβάλ και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Είμαστε ευγνώμονες στις κυρίες της Πρόνοιας και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για την αυθεντική και παραδειγματική αγάπη και εμπιστοσύνη στην Ελληνική Κοινότητα που προσπαθεί μέσα από τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά της προγράμματα να διατηρήσει το πνεύμα της ελληνικής ταυτότητας και πολιτισμού για την ομογένεια. Εκ μέρους της προέδρου κ. Μπέτυς Σκουτάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνετελέσαν στην πραγματοποίηση και υλοποίηση ακόμη ενός επιτυχημένου φεστιβάλ της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο!

Η ηθική και έμπρακτη συμπαράστασή σας είναι ανεκτίμητη!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.